БЛАГОДАРНОСТ

от Спортистите и учителите от Национална Априловска гимназияВъзпитанието на жизнерадостни
БЛАГОДАРНОСТ
от Спортистите и учителите от Национална Априловска гимназияВъзпитанието на жизнерадостни и целеустремени млади хора, със състезателен дух и желание за победа е една от идеите на ученическите игри от Националния спортен календар, която следва да намира в

През изминалата учебна година учениците от Национална Априловска гимназия могат да се похвалят със значими успехи не само в науките, но и в областта на спорта. Отборът по баскетбол за девойки 11-12 клас за пореден път участва във финалите на ученическите игри в Търговище, но голямата изненада беше в гр. Сливен, където се проведе финалният кръг на състезанията по лека атлетика. Спонсорът „Спиди” АД обави награда за финансово подпомагане, подобряване и обновяване на материалната база на обора, класирал се на първо място при девийките и юношите. Това допълнително стимулира участниците и всички желаеха победата. Накрая заслужено девойките на НАГ се окичиха със златните медали, а само 1 точка не стигна на юношите за бронза.
Благодарим ви „Спиди”АД!
Вложените средства, усилия и време няма да бъдат напразни. Сега амбициите ни са още по-големи. Гледаме с оптимизъм напред и се надяваме за визи за световните ученически игри през 2014/2015 г.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни