Доволни ли сте от здравните услуги?

	Венка Григорова: „Аз лично съм много доволна. Когато съм имала
Доволни ли сте от здравните ус
Венка Григорова: „Аз лично съм много доволна. Когато съм имала здравословен проблем, медиците са ми помагали бързо и качествено. Може би съм попадала в ръцете на отговорни хора и затова

Радка Ганчева: „Ако зависеше от народа, много неща щяха да са различни. Страшно много време и средства се хабят, докато вземеш направление и получиш адекватна помощ. Трябва да се улесни достъпа на пациентите до специализирани болнични заведения при необходимост“.
Момчил Райчев: „Бързата помощ е голям трън в много очи. Бавна е и човек може да умре на пътя заради липсата й. Иначе за леките неразположения леченията са адекватни, но при по-тежките случаи понякога се гледа повече как да се вземат пари от Здравната каса, а не как да се излекува по-бързо човекът“.
...: „Аз съм средно доволна от здравните услуги. Не съм от града и не знам какво е положението тук, но там, където живея аз, разбиращите от работата си лекари са много малко и ти трябва късмет да попаднеш на специалист“.
...: „Някой път съм доволен, някой път - не. Системата на осигуровките е голям трън в моите очи, мисля, че трябва да се направи някаква промяна в нея. Иначе от самите лекари нямам лоши впечатления“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни