„Идеал Стандарт – Видима" с първо място в категория „Човешки ресурси" в годишните награди на Министерството на труда и социалната политика

Топ новина! Minist-r-Ivailo-Ivanov-vr-chi-otlichiyata-v-kategoriya-„CHoveshki-resursi“
Министър Ивайло Иванов връчи отличията в категория „Човешки ресурси“
Богатата социална програма и добрите практики в областта на човешките ресурси в „Идеал Стандарт – Видима“ бяха оценени изключително високо от Министерството на труда и социалната политика. 

    „Отдавна средствата, отделени за развитие на корпоративната социална отговорност, не се възприемат като разход, а като инвестиция с висока възвращаемост. Радвам се, че все повече компании осъзнават ползите от добрия имидж за социално отговорния бизнес, който привлича и задържа талантливите си служители и е предпочитан сред клиентите.“ Това каза министърът на труда и социалната политика Ивайло Иванов при връчването на годишните награди „Социално отговорен стратегически мениджмънт“ за 2023 г. на Министерството на труда и социалната политика (МТСП). 
    Богатата социална програма и добрите практики в областта на човешките ресурси в „Идеал Стандарт – Видима“ бяха оценени изключително високо от Министерството на труда и социалната политика. 
Министър Ивайло Иванов връчи отличията в категория „Човешки ресурси“. Първото място в тази категория спечели „Идеал Стандарт – Видима“ АД. Наградата бе връчена на Емил Гатев, директор на завода за производство на санитарна арматура. „Първо място в категория „Човешки ресурси“ от Министерството на труда и социалната политика е високо признание за социалната ни политика, отношението и грижата към работещите в нашата компания, създаването на безопасни условия на труд и много други добри практики, които нашият екип Човешки ресурси реализира в компанията. Тази награда идва във време, когато ние отбелязваме знакова годишнина – 90 години „Идеал Стандарт – Видима“. Горд съм да приема тази награда и знам, че за нашата компания основен фокус винаги ще бъдат хората“, заяви Емил Гатев при получаване на престижното отличие.
    Наградите се присъждат за трети път с цел да се популяризират добрите практики на компаниите, които подкрепят развитието на служителите си, инвестират в опазването на околната среда и в благосъстоянието на обществото. 
    В конкурса за 2023 г. с добри практики в категориите „Човешки ресурси“, „Общество“ и „Околна среда“ се включиха повече от 50 компании. Те представиха своите инициативи за подкрепа на работниците и служителите си чрез социални програми, доброволчеството в полза на общността, инвестиции в околната среда. Проектите бяха оценени от експертно жури, съставено от членове на Консултативния съвет по корпоративна социална отговорност.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни