Матей Казийски и Радостин Стойчев проведоха открита тренировка с деца в „Дан Колов" - Севлиево

Топ новина! KTaziiski---V-Sevlievo-detsata-sa-razlichni-–-usmihnati-i-komunikativni-
КТазийски: "В Севлиево децата са различни – усмихнати и комуникативни"
Волейболните звезди дойдоха по покана на „Идеал Стандарт – Видима", а събитието премина под знака на 90-годишнината на компанията

На 5 юли, за четвърта поредна година Севлиево посрещна волейболните звезди Матей Казийски и Радостин Стойчев. Те идват по покана на „Идеал Стандарт – Видима“, а събитието премина под знака на 90-годишнината на компанията.
Пред препълнената с деца спортна зала „Дан Колов“ Матей Казийски и Радостин Стойчев, споделиха: „Тук, в Севлиево, децата са различни – усмихнати и комуникативни, а това се дължи на всички събития, които се организират във вашия град“. „Щастлив съм, че всяка следваща година има все повече и повече деца, които искат да играят волейбол. Поздравления за страхотната идея“, каза и Матей Казийски.
Кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов поздрави участниците в събитието и организаторите с думите: „Щастлив съм, че за четвърта поредна година Севлиево е домакин на този истински спортен празник. Темата е волейбол. Правим го за децата – нашето бъдеще и се радвам, че има много усмивки по лицата на малките състезатели“.

Казийскти
„Ние обичаме традициите – и когато правим бизнес, и когато поемаме социален ангажимент, се стремим да направим нещата значими. Малко държави могат да се похвалят с толкова успешен волейболист и треньор. Вярвам, че срещите с успешни българи мотивира нашите деца. Благодаря на Радостин Стойчев и Матей Казийски за примера, емоцията и играта с децата“, каза Ярослав Дончев, изпълнителен директор на „Идеал Стандарт – Видима“.
Най-малките участници имаха възможност да зададат своите въпроси на Радостин и Матей, които се интересувах за техните идоли, успехи и „как можеш да пораснеш толкова висок“. За публиката организаторите бяха направили викторина, свързана със световноизвестните волейболисти, а за най-знаещите наградата беше волейболна топка с автограф от звездите. А след това последваха минутите игра, които бяха безценни за децата. Те гледаха с широко отворени очи, попиваха всеки съвет и с голяма сериозност изпълняваха упражненията, а след всеки успех грейваха усмивки и одобрението „Браво“ от устата на Матей или Радостин бяха достойна награда.

Раядостин Стойчев
След упражненията на най-малките, момчетата до 18 години на трите волейболни отбора – домакина волейболен клуб „Раковски – 1964“ и гостуващите Волейболна академия „Стойчев – Казийски“ и Волейболен клуб „Троян Волей“ изиграха оспорвани приятелски мачове. За да повдига отборния дух, Матей Казийски  се включваше в играта.  
За финал на събитието връчи юбилейни почетни знаци 90 години „Идеал Стандарт – Видима“ на Радостин Стойчев и Матей Казийски.
Личните разговори и снимките на публиката с волейболните звезди продължиха и след събитието.

Деца

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Волейбол

Към началото

Следвай ни