Милена Петърчева и Силвия Стоянова са „Учител на годината”

Милена Петърчева и Силвия Стоянова получиха приза на Съюза на
Милена Петърчева и Силвия Стоя
Милена Петърчева и Силвия Стоянова получиха приза на Съюза на българските учители към КНСБ „Учител на годината 2014 “ на специална тържествена церемония по награждаването в хотел „Родина“ в столицата, съобщи областният координатор на СБУ в Габрово Ренета

Церемонията била удостоена с присъствието лично на министъра на образованието и науката проф. д-р Клисарова, както и от зам.-министър Мукаддес Налбант и председателя на КНСБ Пламен Димитров. 
В девет различни категории са излъчени победителите в „Учител на годината 2014“. От Габровска област с високото отличие са отличени Милена Петърчева и Силвия Стоянова. 
Милена Петърчева - възпитател в помощното училище „Н. Палаузов“ в Габрово, получи наградата в направление „Възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности“. Силвия Стоянова – учител по история и цивилизация в НАГ Габрово, спечели приза в направлението „Млади учители“.
С не по-малко престижната награда на председателя на Съюза на българските учители Янка Такева бяха отличени в направление „Професионално образование“ - инж. Елена Илиева-Ибовска, учител в ПТГ „Д-р Н. Василиади“ в направление „Изкуство и спорт“ - Румяна Петкова, учител по музика в СОУ „Райчо Каролев“. Със специалната награда на името на „Професор д-р Димитър А. Павлов” бе отличен Красимир Иванов – учител по информатика и информационно-комуникативна техника в ПТГ „Д-р Н. Василиади“. Наградата „Номинирани“ в конкурса получиха трима учители от Габрово:  Румяна Димитрова – пом.-директор в НАГ, Красимир Григоров – учител по история и цивилизация в ОУ „Цанко Дюстабанов“ в Габрово и Силвия Янева – начален учител в ОУ „Христо Ботев“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни