Награди и спортен дух на празника на МВР

Sluzhiteli-na-reda-na-s-stezanie
Служители на реда на състезание

За проявени професионализъм и инициативност, и съществен принос при изпълнение на служебните задължения, и по случай професионалния празник на МВР, ръководството на ОДМВР - Габрово награди 18 служители на областната дирекция.

За проявени професионализъм и инициативност, и съществен принос при изпълнение на служебните задължения, и по случай професионалния празник на МВР, ръководството на ОДМВР - Габрово награди 18 служители на областната дирекция - 10 служители с отличие „обявяване на благодарност“ и 8 служители с отличие „писмена похвала“.
По повод професионалния празник на служителите на МВР спортният клуб към ОДМВР - Габрово организира традиционните турнири по футбол и по тенис на маса.
В турнира по футбол, който се проведе в спортна зала „Орловец“, участваха 6 отбора: сборен отбор на ОДМВР и РУ - Габрово, отбор на РУ - Севлиево, на РУ - Трявна, на РУ - Дряново, на „Охрана и арести“ и отбор на бивши служители на ОДМВР.
До финала стигнаха отборите на РУ - Дряново и на „Охрана и арести“, като победата бе спечелена от представителите на „Охрана и арести“.
В спортсменски дух премина и турнирът по тенис на маса. В състезанието се включиха 12 служители на ОДМВР, РУ - Габрово, РУ - Дряново, РУ - Трявна и РСПБЗН - Дряново. Миналогодишните първенци отново демонстрираха безапелационни бързина и техника, и тазгодишното издание на турнира приключи точно, както това през 2016 г. Първо място спечели Николай Друмчев от РСПБЗН - Дряново, второ място зае колегата му Красимир Йорданов, а на трето място се класира Радослав Василев от ОДМВР - Габрово.
Тази година в спортния календар е включен още една вид спорт - тенис на корт. Турнирът ще се проведе на 7 юли (петък) в Плачковци.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Държавност

Към началото

Следвай ни