Николай Григоров: “Обвиненията за блокиране на Водния проект - нарочно, звучат смешно и глупаво”

	„Обвиненията за блокиране на Водния цикъл - нарочно, звучат просто
Николай Григоров: “Обвиненията
„Обвиненията за блокиране на Водния цикъл - нарочно, звучат просто смешно и глупаво“, заяви областният управител Николай Григоров по повод политическите оценки за неговата работа от народния представител от ПП ГЕРБ и областен председател на партията Цвет

    „Обвиненията за блокиране на Водния цикъл - нарочно, звучат просто смешно и глупаво“, заяви областният управител Николай Григоров по повод политическите оценки за неговата работа от народния представител от ПП ГЕРБ и областен председател на партията Цветомир Михов на страниците на „100 вести“ и други местни и регионални медии.
    Основните обвинения бяха относно забавените строителни дейности по бул. „Трети март“, разрешението за втория етап от рехабилитацията на Западния обход и в последните дни решението на МРР, като мажоритарен собственик на ВиК-Габрово, да смени досегашния управител на дружеството.
    Според областното ръководство на ПП ГЕРБ това са обстоятелства, които пречат на реализирането на големите инфраструктурни проекти на територията на общината.
    „Аз съм от Габрово, живея в Габрово и съм потърпевш от всички неуредици в града – разкопани улици и други неудобства. Нямам интерес като областен управител  да стопирам какъвто и да е проект, защото искам да живеем в добра среда – приятна и жизнена. И това, че аз съзнателно саботирам проектите на ГЕРБ, са такива глупости, които не си заслужава да се коментират. Аз ще живея в Габрово и след като съм областен управител и имам интерес, не по-малък от кмета или депутатите от ГЕРБ, тези неща да вървят.
   

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни