Поддържат Стойков в медикаментозна кома

	Все още поддържат катастрофиралия в събота на автомагистрала „Тракия“ ексдепутат
Поддържат Стойков в медикамент
Все още поддържат катастрофиралия в събота на автомагистрала „Тракия“ ексдепутат от 42-то Народно събрание и кандидат за депутат в предстоящите парламентарни избори от листата на БСП Йордан Стойков.

Според допълнителната информация, събрана от „100 вести“, в резултат на катастрофата бившият кмет на Севлиево е получил тежка черепно-мозъчна травма и множество фрактури по тялото. От пресцентъра на левицата съобщиха вчера, че състоянието на колегата им продължава да бъде стабилно, а днес предстоят оперативни интервенции.
След катастрофата Йордан Стойков беше приет в болницата в Стара Загора, а оттам още същата вечер е транспортиран във Военомедицинска академия в София. Старозагорски сайт твърди, че „според лекари положението на пациента им остава критично и има опасност за живота му“. Факт, който вчера категорично беше опроверган от габровската левица, от пресцентъра на която заявиха, че той се стабилизира.
Вестникът припомня официалната информация на ОД на МВР в Стара Загора за тежката катастрофа на 16 август в 8,40 ч. на автомагистрала „Тракия“. Тогава в посока София е пътувала Д. Т. - 38-годишна софиянка, управлявала „Сеат Алтея“. Между Стара Загора и Чирпан тя предприема маневра изпреварване на движещия се пред нея, също в посока София, джип „Фолксваген Туарег“, чийто водач е 50-годишният Йордан Стойков. „След завършване на маневрата, при прибиране в средната лента, Д. Т. не осигурява достатъчно разстояние между нея и изпреварвания автомобил, в резултат на което го удря – пише в полицейския бюлетин. - От удара „Фолксваген Туарег” се преобръща вдясно, извън пътното платно, а „Сеат Алтея” се удря в разделителната мантинела от лявата страна. В резултат на пътния инцидент Й. С. е получил черепно-мозъчна травма и други наранявания. Откаран в МБАЛ  - Стара Загора с опасност за живота. Д. Т. не е пострадала. Пробата й за употреба на алкохол е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни