Работи ли се ефективно в дните за надработване?

	Цоньо Славчев: „Според мен не се работи ефективно в дните
Работи ли се ефективно в дните
Цоньо Славчев: „Според мен не се работи ефективно в дните за надработване. Хората си пропиляват деня, защото на работа дефакто не правят нищо, нямат стимул. Ако се заплащаше някакъв вид надница, може би желанието за работа през събота щеше да е по-голямо

Камелия Семова: „Аз съм ученичка и май месец е един от най-натоварените откъм класни работи и изпитвания. Идеята да учим в събота, понеже учениците по този начин надработваме, не е особено добра, защото един от почивните ни дни се губи и нямаме време за отмора“.

Михаела Аджова: „Не мисля. Като ученичка смятам, че ученето в събота е пълна загуба на време. Нито ние, нито учителите ни имаме време за отдих след натоварената откъм класни работи и изпитвания седмица. Всеки човек има нужда от поне 2 дни, в които да се погрижи за себе си и да обърне повече внимание на близките си“.

Елена Анастасова: „Аз смятам, че дните за надработване се отработват ефективно, защото хората познават отлично работата си и по-голямата част от тях работят с желание, а така по-бързо се приключва“....: „Не мисля, че се работи ефективно. Хората са изморени от тежката работна седмица и всеки гледа как да избута времето, за да се прибере вкъщи. По-скоро се губи време, без да има някаква реална полза от това“.
Гинка Христова: „Мисля, че в дните за надработване работещите не ходят с желание на работа. Отиват колкото да изкарат безсмислено 8 часа и да се приберат после, жадувайки за почивния ден. Няма почти никаква ефективност от тези дни“.

Станимир Георгиев: „Аз съм пенсионер, но не съм съгласен с това почивните дни да се надработват. Празниците са си празници, хората имат нужда да се отпуснат и да бъдат с близките си, без да се тревожат, че ще трябва да работят допълнително след това“.

Радка Александрова: „Според мен не е редно да се надработват почивните дни. Не се работи ефективно, хората само се изнервят, защото не могат да се възстановят след тежката работна седмица“.

Наталия Домушчиева: „Според мен зависи. Ако човек има какво наистина да върши, работното време ще мине бързо и ще бъде оползотворено. В противен случай безсмислено ще бъде прекаран работният ден“.

...: „Не работя от много време, защото съм пенсионерка, но смятам, че не е редно да се надработват почивните дни. Икономиката няма какво толкова да загуби. Поне да работят хора, които изостават в изпълнението на служебните задължения, не само да се губи време“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни