Реформаторите искат Иван Николов за кмет

<p>За кмет на Дряново Реформаторския блок, в лицето на партия
Реформаторите искат Иван Никол

За кмет на Дряново Реформаторския блок, в лицето на партия „Движение България на гражданите“, си хареса д-р Иван Николов, стига той да се кандидатира отново.

Това стана ясно по време на съботния десант в Габрово на ръководството на политическата формация, начело с вицепремиера на страната и лидер на ДБГ Меглена Кунева, заедно с нейните заместници Найден Зеленогорски, председател на ПК по Регионална политика, благоустройство и местно самоуправление, и Дмитър Танев, зам.-председател на комисията по бюджет и финанси в парламента.
„Реформаторският блок ще се яви единен на местните избори, а за това е много важно да обсъдим някои детайли – дали да се регистрираме като блок централно или по места, заяви пред журналисти Зеленогорски. - По места, естествено, ще търсим и партньори, с които бихме могли да си сътрудничим, за да постигнем по-добри резултати. Убеден съм, че и в четирите общини на Габровска област можем да издигнем подходящи кандидати за кметове и за общински съветници и да имаме сериозен успех. Лично аз ще направя всичко възможно, ако кметът на Дряново се съгласи да участва отново в изборите, да бъде подкрепен от Реформаторския блок.“
Зеленогорски подчерта, че за Габрово, Севлиево и Трявна има силни кандидатури за кметските избори, на които ДБГ ще се представи достойно.
Меглена Кунева даде висока оценка на работата на структурата на „Движение България на гражданите“ в Габрово. „Много съм впечатлена от усилията, които се полагат тук, както и от новите членове и ще искам пълна подкрепа от ДБГ и РБ за областния ни координатор Нели Недева – подчерта вицепремиерът. - Считам, че повече жени в политиката ще дадат повече стабилност и сигурност на страната, но и на РБ.“ Според Меглена Кунева местните избори заслужават особено внимание и настойчивост, а за нея е много важна директната връзка с хората, за да разбере как те оценяват работата на правителството и на мнозинството в парламента. „Защото първите 100 дни, които имахме, бяха дни за стабилизацията на политическата обстановка, но нашите избиратели няма да се примирят с нищо по-малко от това да покажем какви реформи и промени сме успели да настаним трайно в нашия живот“ – е нейното мнение.
Вицепремиерът Меглена Кунева, Найден Зеленогорски и Димитър Танев се срещнаха с областния управител Николай Сираков, с кмета на Габрово Таня Христова, както и с актива на Реформаторския блок в града.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни