Тактики за VIP-охрана на полигона в Мичковци

Инструктори от САЩ, Украйна и Великобритания пристигат за международния семинар,
Тактики за VIP-охрана на полиг
Инструктори от САЩ, Украйна и Великобритания пристигат за международния семинар, организиран от Алфа-метал На 18 и 19 ноември ще се проведе поредният международен семинар по охрана и сигурност, единствен по рода си в България. Темата на семинара тази годи

Темата на семинара тази година е „Тактики на VIP охраната в нормални условия и в зони с повишен риск“. Семинарът ще бъде проведен от международен екип от инструктори-преподаватели от САЩ, Украйна, Великобритания и България. Желание да гостуват са заявили повече от 40 участника от Белгия, Турция, Гърция, Румъния, Русия и България, представители на НСО и съдебна полиция, с което капацитетът за участие е запълнен. 
Семинарът ще се проведе на откритото тактическо стрелбище и полигон в землището на село Мичковци, община Габрово. Включва демонстрации и практическо обучение, основано на най-доброто от утвърдени световни практики. В програмата ще бъдат включени: тактическо снаряжение; стрелба с късоцевно и дългоцевно оръжие; тактики зад укритие/прикритие в ситуации под обстрел; тактика и стрелба от превозни средства/ конвой, евакуация на VIP; оказване на долекарска помощ и евакуация на ранен в ситуации под обстрел; морска сигурност; антиснайперска подготовка в условия на VIP-охрана.
Организатор на семинара е МЦСПОС „АЛФА-МЕТАЛ“ ООД, част от състава на „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“ ЕООД, една от водещите охранителни фирми, предлагаща всички видове сигурност, включително и охрана чрез СОТ (сигнално-охранителна техника). Доказала качествата и предимствата си  организация с международен авторитет. Обучаваща кадрите и служителите си на световно ниво. Отговаряща на всички европейски норми и стандарти в охранителната дейност.
Семинарът ще се проведе със съдействието на екипите от „Метал Секюрити Груп“ ЕООД, МАНИТ „Метал Тур“, СКПСЕ „Алфа-Метал“, ОДМВР и РУП–Габрово, „Тойота Венци“ ЕООД.
„Метал Секюрити Груп“ ЕООД кани всички свои настоящи и бъдещи клиенти безплатно да наблюдават семинара. За допълнителна информация могат да се свържат с организаторите на тел: 0879 94 33 88.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни