Йордан Стойков вече е в травматология и се възстановява

	Бившият депутат от левицата Йордан Стойков вече е прехвърлен от
Йордан Стойков вече е в травма
Бившият депутат от левицата Йордан Стойков вече е прехвърлен от реанимацията на Военно-медицинска академия в София в травматологията на столичната болница, информираха от пресцентъра на левицата в Габрово.

 

Оттам уточниха, че в момента възстановителният процес върви в нормални темпове. Йордан Стойков катастрофира тежко край Чирпан на 16 август 2014 г. на път за София, където него ден се провеждаше пленум на левицата. Колата му беше избутана в крайпътната канавка от неправилно изпреварваща го софиянка.
Дълго време състоянието му беше изключително тежко и той беше държан в медикаментозна кома. След поредици от операции той вече е прехвърлен в отделението по травматология.

Кандидатът за депутат Кирил Добрев, който зае мястото на Стойков като водач на листата на Коалиция „БСП-лява България“ за парламентарните избори на 5 октомври, поддържа непрекъсната връзка със семейството му и се информира за състоянието му. „Защото Йордан Стойков изключително много ми липсва като човек с опит, експерт и приятел, чиито съвети в предизборната надпревара са ми много нужни“ - заяви пред „100 вести водачът на БСП-листата за Габровска област. Той беше категоричен още, че при първа възможност, ще посети Стойков в болницата не само да се срещне с приятеля и колегата, но и да получи напътствените му думи за последната, финална предизборна седмица.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни