На нов ред - 21 брой: С „Най-добра бизнес идея” се представи Християн Генчев

На 19 февруари 2014 г. в ПГТ „Пенчо Семов“ се
На нов ред - 21 брой: С „Най-
На 19 февруари 2014 г. в ПГТ „Пенчо Семов“ се проведе II-ият училищен кръг на националното състезание „Най-добра бизнес идея“. Участваха ученици от 11 „а” и „б’“ клас от специалностите „Банково дело” и „Мениджмънт и икономика”. Първо място бе присъдено н

С него разговаря Габриела Кунчева от 8 „a” клас.
- Би ли развил твоята идея като реален бизнес?
- Да, бих развил идеята си, защото е много иновативна, модерна и с голям потенциал за печалба. Става дума за покупко-продажби по интернет по нов, интересен и забавен начин. 
- Какво те мотивира да участваш в състезанието  и срещна ли трудности при подготовката?
- Работих с голямо удоволствие и ентусиазъм., разчитах и на помощта на моите преподаватели, за което им благодаря. Убеден бях, че това ще ми помогне за бъдещата ми  професионална реализация. Идеите са нещо много добро, ако човек има възможност да ги реализира.  Подобни състезания са полезни, защото позволяват да се придобие опит и се провери нивото на получените знания в училище. В този смисъл това е едно невероятно предизвикателство.
- Доволен ли си от представянето си?
- Бизнес идеите бяха чудесно представени и всеки един от участниците имаше голям шанс да спечели. Съучениците ми бяха добре подготвени и за мен е голяма радост, че журито ми присъди първо място. С нетърпение очаквам националното състезание в град Варна и се надявам и там да победя.
- Искрено ти желаем  да ни зарадваш с победа, защото това ще бъде признание не само за теб, но и за нашето училище.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни