Бойната звезда Едуард Алексанян предложи брак на любимата си на SENSHI 22

Топ новина! Edi-kaza-golyamoto-„Da“
Еди каза голямото „Да“
Десетки хиляди по целия свят станаха свидетели на романтичното предложение

Един от най-известните и обичани български кикбоксьори Едуард Алексанян разтърси арената на международната бойна галавечер SENSHI 22 с неочаквано предложение за брак към любимата си. Веднага след знаковия си двубой за Европейска титла SENSHI, той падна – но на колене пред любимата си Светла. Непосредствено след като защити титлата си и заслужено прие Европейския пояс, с голяма усмивка и за изненада на всички, той поиска микрофона и покани любимата си на сцената, където с треперещи ръце й подаде кутия с красив годежен пръстен.

Изненадана, развълнувана и със сълзи в очите жената на сърцето на Еди каза голямото „Да“ и запечата забележителния миг под светлината и прожекторите на SENSHI пред десетохилядната публика и зрители, които гледаха бойната галавечер както на плажа на „Св. Св. Константин и Елена“, така и пред екраните в България и по цял свят.

Тя знае, че е жената за мен. Преди 4 години й предложих за пръв път, но тогава беше по-скоро на игра, макар че аз не се шегувах. Затова сега исках да го направя както трябва. Исках да направя нещо голямо за нея, а какво по-голямо от това“, каза Едуард малко след вълнуващото си предложение за брак.

Едуард и бъдещата му жена Светла са заедно от дълги години. Неведнъж в свои интервюта той е заявявал, че тя най-голямата му опора. Сега двамата предстои да стягат сватба. Желаем на двамата много любов, прекрасна сватба и още много щастливи моменти както в личен план, така и на ринга на SENSHI.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни