Състезатели от 18 държави излизат за медали на Световна купа KWU SENSHI за аматьори

Водеща! ZHivoto-izl-chvane-na-kvalifikatsiite-i-polufinalite-mozhe-da-prosledite-v-YouTube-kanala-na-SENSHI.
Живото излъчване на квалификациите и полуфиналите може да проследите в YouTube канала на SENSHI.
Големият турнир започва на 4 юли, финалите ще се играят на SENSHI 22

Остава ден до началото на дългоочакваната Световна купа KWU SENSHI за аматьори, която ще изправи на ринга състезатели от 18 държави един срещу друг в тежки двубои по пътя към златните медали. Големият турнир започва на 4 юли в 10 часа в Камчия.

Световната купа за аматьори KWU SENSHI за мъже ще се проведе в 5 категории: -70, -75, -80, -85 и -90 кг, в рамките на три последователни дни, започвайки с напрегнати елиминации и полуфинални битки на бойците, които ще дадат всичко от себе си. Те ще се съревновават по правилата KWU SENSHI, които включват удари с лакти и хвърляния.

За първите места ще се състезават общо 40 души, като най-добрите от тях, които стигнат до финалните етапи, освен медали, купи и парични награди, ще имат безценната възможност да се качат на професионалния ринг на SENSHI. Финалите на Световна купа KWU SENSHI за аматьори ще се разиграят на 22-ото издание на международната бойна галавечер SENSHI на 6 юли от 18:30 часа на плажа пред ресторант “Море” в Св. Св. Константин и Елена като допълнение към бойната карта, която веригата е подготвила за публиката.

 

Турнирът се организира от Международната професионална лига на KWU и ще се проведе в рамките на 18-ия Международен лагер по бойни спортове в Камчия, който стартира на 1 юли и ще продължи до 7 юли включително. Лагерът е единствен по рода си в световните бойни спортове. Тази година в него ще се включат близо 2000 участници от цял свят, които ще имат възможност да тренират кикбокс, киокушин, кудо, иайдо с едни от най-големите имена в бойните спортове като шихан Акира Масуда, шихан Семи Шилт и Ернесто Хуст, Алберт Краус, световноизвестните бойни майстори шихан Франсиско Фильо, шихан Глаубе Фейтоса, сенсей Евертън Тейшейра, сенсей Тариел Николейшвили и сенсей Захари Дамянов.

Живото излъчване на квалификациите и полуфиналите може да проследите в YouTube канала на SENSHI.

Световна купа KWU SENSHI за аматьори се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.



Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни