Четете ли книги?

	Стоименка Милчева: „Рядко имам досег с книгите, защото ежедневието е
Четете ли книги?
Стоименка Милчева: „Рядко имам досег с книгите, защото ежедневието е натоварено и изпълнено с проблеми, нямам време, което да отделя. Смятам, че цените на книгите са приемливи, само малко свободно време е нужно на човек да се отпусне и да хване книгата“.

Марияна Гюджулева: „Аз наблягам основно на детските приказки. Чета каквото ме интересува през Интернет, защото нямам време. Книгите са скъпи, за качествена детска книжка или роман трябва да се дадат най-малко 20 лева, а за семейство това са си пари, с които може да се изкара 1 или 2 дена“.
: „Аз наблягам на четенето на автобиографии, защото са ми много интересни. Книгите в книжарниците не са много скъпи, но малък спад в цената им ще подкани читателите да купуват. До библиотеки не съм допирала, собствената ми библиотека е голяма и винаги има какво да хвана за четиво“.
Христо Попов: „Обичам да чета книги, но не разполагам със средства, за да обновявам домашната библиотека, от която вече съм изчел всичко. Отделно съвременната литература не ме впечатлява особено много, обичам старите класики“.
Детелина Иванова: „Аз съм от старото поколение, което обича да чете. Обожавам историческите романи и като цяло историческата литература. Набавям си четивата от библиотеката, смятам обаче, че е хубаво от време на време човек да отделя малко пари за една хубава книга“.
: „Сравнително често хващам под ръка книгата. Тя ми помага да се отпусна и се явява безплатно лекарство за всички болежки. Четенето помага на човек да се отърве от стреса, затова трябва да се четат книги колкото се може по-често“.
Гинка Иванова: „Аз наблягам на религиозни книги. За жалост книгите са малко скъпи за средностатистическия българин, но ако има желание, има и начин. Не мисля, че човек ще съжали, ако даде малко пари за една наистина хубава книга - все пак книгите са храна за душата“.
Стефан Кацаров: „Като по-млад имах времето и желанието и успях за една година да прочета 420 книги. Сега авторите крадат идеи, повечето романи са страшно еднотипни, отделно и самите книги са с изкуствено надути цени, затова избягвам купуването на нови издания“.
Пенка Димитрова: „От доста време не живея в България и може би заради това не чета достатъчно. Харесвам историческите романи, но времето не ми достига, за да се насладя истински на една книга. Цените също са голям фактор, мисля, че книгите трябва да бъдат малко по-евтини“.
Стоян Илиев: „Чета книги. Нямам определен любим жанр, обичам да чета всичко. Допадат ми разнообразните книги, макар че цените им изобщо не те стимулират да ги закупиш, а нямам време да отида до библиотеката“.
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни