Коя е най-хубавата градинка в Габрово?

Симеон Бонев: „Габрово е от най-чистите и подредени градове. Паркът
Коя е най-хубавата градинка в
Симеон Бонев: „Габрово е от най-чистите и подредени градове. Паркът с мечката е най-хубаво зелено пространство в града. Виждам, че Общината полага усилия, за да го поддържа“.

Богдан Иванов: „Паркът до театъра е моят фаворит. Личи си, че се полагат сериозни грижи за него, тъй като винаги е почистено, а тревата и цветята се поддържат в много добро състояние“.
Минко Минчев: „Не са много хубавите градинки. Щяха да бъдат повече, ако хората бяха по-добре възпитани и не разрушаваха. Имаме нужда от градинки и хора, които да се грижат за тях“.
Виолета Антонова: „До театъра. В нашия град има много паркове и градинки, за които обаче никой не се грижи. Смятам, че трябва да има повече фирми, които да поддържат градинките“.
Елия Рачева: „Най-хубавата градинка е тази до театъра. Паркът е малък, но пък е добре поддържан и има пейки. Вижда се, че се полага грижа и за цветята“.
Анета Петрова: „Предполагам, че това е градинката до театъра. Забелязвам, че в последните години зелените пространства в града са доста занемарени - преди години имаше специални озеленители, които се грижеха за парковете. Надявам се хората да проумеят, че не бива да си изхвърлят боклуците където им падне, тъй като замърсяват природата“.
...: „Габрово е град с много хубава природа. Според мен в самия град няма достатъчно хубава градинка или парк, но мисля, че Градище е ней-хубавата ни местност“.
Габриела Колева: „Паркът с мечката. Това е най-добре поддържаното зелено пространство в Габрово. Освен това е и чисто. В нашия град няма достатъчно градинки  и мисля, че трябва да обърнем внимание на това“.
Ганка Симеонска: „Няма такава, която би могла да ми хареса напълно. Смятам, че основен проблем е, че парковете са прекалено еднообразни - трябва да има повече цветя, за които разбира се, да се полагат грижи. Общината би трябвало да отдели повече внимание на зелените площи“.
Валентин: „Най-хубавата градинка в Габрово е тази, която все още не е застроена. В нашия град няма особено много зелени площи и сега покрай проекта с водния цикъл нещата станаха още по-лоши. Малкото останали паркове също не се поддържат добре. Не виждам друго решение на проблема, освен ние самите да започнем да се грижим за градинките“.
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни