КТБ дари автобус на Дома за деца „Христо Райков”

	Домът за деца, лишени от родителска грижа „Христо Райков“ получи
КТБ дари автобус на Дома за де
Домът за деца, лишени от родителска грижа „Христо Райков“ получи като дарение 23-местен автобус. Дарителят е основният спонсор на социалното заведение – Корпоративна търговска банка в София.

С новото возило децата се карат и прибират от училище, а когато се наложи да ходят на лагер на море или в планината, вече ще пътуват със собствения транспорт. Досега от ръководството търсеха спонсори, за да могат да платят скъпия превоз. Сега вече даренията ще могат да се използват за други нужди на децата.
Корпоративна търговска банка е основният помощник на социалното заведение в Габрово. От три години банката е открила дарителска сметка в полза на малчуганите. Децата предоставиха на спонсора свои рисунки, които се продават на търг по време на благотворителни партита на банката. За това лято от финансовата институция са обещали, че децата отново ще имат осигурена почивка на море. От банката ще платят и тоалетите на четиримата абитуриенти, които завършват образованието си тази година. Освен това Корпоративна търговска банка плаща и допълнителните уроци по български, английски и математика, на които ходят 16 от децата в Дома.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни