Модерни дори на плажа! Как да обличаме бански костюм, за да изглеждате стилно?

Топ новина! Vsyaka-dama-na-plazha-tryabva-da-se-snabdi-s-plazhni-drehi
Всяка дама на плажа трябва да се снабди с плажни дрехи
Почивката на плажа трябва да е удоволствие, затова не забравяйте да излъчвате добро настроение

Ако държите на модната си визия дори и на плажа, тук ще ви помогнем да изглеждате и да се чувствате красиви, за да се разхождате уверено под погледите на околните. Тези съвети ще ви помогнат да изглеждате по-стилно по време на вашата лятна почивка.

Откриването на подходящия дизайн

Открийте онзи дизайн бански, който най-добре ще допълни уникалната форма на тялото ви. Това кратко ръководство ще ви помогне да прецените дали да изберете цял бански или повече ще ви отива бански костюм от две части:

  • При тяло тип ябълка е необходимо визуално да удължите фигурата и да я вталите. Съответно целият бански ще е по-добрият вариант, тъй като с негова помощ ще прикриете бедрата, корема, ханша и талията.

  • Ако тялото ви е тип круша с по-широка долна част, изберете бански от две части с ярко горнище и по-изрязано долнище. За такова телосложение са подходящи и дамските шорти за плуване.

  • Ако тялото ви е тип обърнат триъгълник, изберете бански с V-образно деколте на горнището, ако бюстът ви е по-малък, както и долнище със странични връзки, ярки цветове или други привличащи елементи.

  • На тяло тип пясъчен часовник подхождат всякакви бански, така че ако имате такова тяло, смело можете да избирате онзи модел, който най-много ви харесва.

Избор на подходящия цвят

Ако желаете да постигнете визуално ефект на по-слабо тяло, изберете тъмен цвят и по-специално черен, който създава илюзията за по-стегнат и елегантен силует. За това си има обяснение – тъмните нюанси абсорбират светлината и намаляват появата на сенки и контури.

Но това, разбира се, не е единствената причина да изберете бански в по-тъмен цвят. Такива бански са универсални, когато става въпрос за стилизиране, тъй като могат да се съчетаят с всякакви аксесоари и наметала.

Бански с принтове

Ако тъмните еднородни цветове не са ви по вкуса и предпочитате да имате игрив вид, заложете на бански с принтове, които ще привличат вниманието към онези части на тялото, които искате да подчертаете. Игривият принт може да включва контрастни точки, флорални елементи и дори тигрови шарки. От вас зависи дали предпочитате да изглеждате на плажа като нежно цвете или като тигрица.

Ако предпочитате визуалното удължаване на фигурата, можете да изберете бански с вертикални линии. И обратно, прибавянето на ширина става чрез хоризонтални линии.

Избор на естетично горнище на банските

Ако изберете горнище на бански с подвижни вложки от формована пяна или друг поддържащ формата материал и регулируеми презрамки, си осигурявате перфектно прилягане и комфорт.

Плажни наметала

Всяка дама на плажа трябва да се снабди с плажни дрехи, като летни наметала и саргони, които ще ѝ позволят бързо и удобно да отиде от плажа в ресторант или на разходка по крайбрежната ивица. От една страна такива летни дрехи предпазват от палещото слънце, а от друга страна допринасят за добавяне на модерен вид към вашите бански и дори ги подчертават.

Когато избирате подходящото наметало, вземете под внимание не само цветовото съчетание, но и кройката, която трябва да подчертава фигурата ви и да позволява свободната циркулация на въздуха. Ако желаете да добавите повече индивидуалност към визията си, изберете наметало с детайли, като бродерия, висулки, пискюли, връзки и др.

Лятна шапка

Лятната дамска шапка значително подобрява плажния вид и добавя нотка на елегантност или игривост в зависимост от стила, който изберете.

Почивката на плажа трябва да е удоволствие, затова не забравяйте да излъчвате добро настроение, което със сигурност ще се отрази на цялостната ви визия. Насладете се на лятната си почивка и бъдете неотразима на плажа в новите си бански.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни