Опазваме ли природата?

	Радка: „Не, не я опазваме. Всеки хвърля боклуците си, където
Опазваме ли природата?
Радка: „Не, не я опазваме. Всеки хвърля боклуците си, където намери за добре, изсичаме горите си безразборно – това силно ме възмущава, но за съжаление, е факт. У българина все няма почти никаква култура“.

Живко Хлебаров: „Има хора, които я опазват, обаче има и много, които не го правят. Еколозите трябва много сериозно да се замислят за случващото се и да предприемат сериозни действия.“
Димитър Георгиев: „Не много. Аз лично смятам, че опазвам природата, тъй като събирам боклука си разделно и го изхвърлям на означените за това места. Силно се надявам, че хората ще разберат колко е важно да пазим природата чиста“.
Владимир Влаев: „Според мен не опазваме природата, а точно обратното – замърсяваме я прекалено много. Повечето хора безразборно си изхвърлят боклуците, без да се  замислят, че могат да навредят на околната среда. За съжаление, на мястото, където живея, нямам възможността да събирам разделно боклука, въпреки че много бих искал“.
Николай Матев: „Унищожихме природата си, изсякохме горите и загубихме всякаква култура при изхвърлянето на боклука. Всеки си прави каквото си иска безнаказано и резултатът е мръсотията“.
Ганка Димитрова: „Всяка година през април има кампания за почистване на България. Шокирана съм от този боклук, който се показва по телевизията. Цяла година се замърсява и се чака един ден, в който да се почисти“.
...:„Не, не я опазваме. Основният проблем е,  че нямаме съзнанието за това. Малките деца също не са научени на ред и забелязвам, че как си изхвърлят боклуците на неподходящи места“.
Инка Петкова: „Категорично не. Много гори са изсечени, дървеният материал се изнася. Боклуците се изхвърлят на всевъзможни места“.
Люба Стефанова: „Всички, които излизат сред природата, оставят след себе си невъобразими боклуци, палят огън, където не трябва и често се стига до пожари“.
Гошо Асенов: „Всички хора хвърлят боклуците си без да се замислят много-много за последствията“. 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни