С кого бихте се пошегували на 1 април?

	Светлозар Косев: „Аз непременно ще направя шега на някой от
С кого бихте се пошегували на
Светлозар Косев: „Аз непременно ще направя шега на някой от колегите ми. Ще посетя Дома на хумора, все пак има рожден ден и се надявам, че програмата ще бъде интересна“.

Кънчо Димитров: „Най-голямо удоволствие на 1 април ще ми достави надлъгване с най-големия лъжец. Навремето такава е била практиката в селата, хората са се шегували едни с други“.
Стефка Косева: „Аз не бих се шегувала с никой, но обожавам да се смея. Затова, ако имам възможност, бих посетила Дома на хумора и сатирата, за да почета празника както трябва“.
Ценка Симеонова: „Бих се пошегувала с някой приятел, 1 април ми дава идеална възможност. Също така непременно ще посетя Дома на хумора и сатирата с някой близък, за да се посмеем над ежедневието“.
Димитрина Кадиева: „Ще се пошегувам със семейството и началството, за да внеса малко разнообразие. Когато имам възможност, в най-скоро време ще посетя Дома на хумора и сатирата - все пак той е една от най-големите ни атракции и е единствен по рода си“.
Светлозар Косев: „Аз непременно ще направя шега на някой от колегите ми. Ще посетя Дома на хумора, все пак  има рожден ден и се надявам, че програмата ще бъде интересна“.
Валентина Драганова: „На 1 април ще се пошегувам с близките, за да се развеселим малко. Аз лично много обичам да се смея и настроението ми да е добро, ще се постарая на 1 април усмивката да не слиза от лицето ми. Ще посетя и Дома на хумора“.
...: „Аз обичам 1 април и смеха, но възприемам шегите като подигравка и затова нито аз се шегувам с другите, нито обичам някой да се смее на мой гръб. Затова може да посетя Дома на хумора и сатирата, за да се посмея малко“.
Илия Стефанов: „Аз не обичам шегите, защото много хора ги възприемат като подигравка, затова и не ги правя. Но обичам 1 април и веселата еуфория на този ден, затова най-вероятно ще посетя Дома на хумора“.
Величка Петрова: „Най-вероятно ще направя някоя шега на близките. Обичам да се смея и няма да пропусна възможността, която този ден ми дава, и ще посетя Дома на хумора и сатирата, за да разнообразя ежедневието“.
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни