Децата на „Янтра Габрово” (набор 2003) ще участват в исторически финали

Топ новина! <p>Детският тим на „Янтра Габрово“, родени 2003 година, ще запише
Децата на „Янтра Габрово” (наб

Детският тим на „Янтра Габрово“, родени 2003 година, ще запише името си във футболната история на България като един от отборите участници в първите държавни финали по Футбол 7. Те ще се проведат в сряда и четвъртък на обновения стадион &bd

 
За отличията ще спорят осемте най-добри отбора от страната в тази възраст. „Янтра Габрово“ заслужи мястото си сред тях, след като спечели по безапелационен начин първото място в зоналното първенство по Футбол 7.
Момчетата на треньора Емил Георгиев ще играят в предварителната група със съставите на „Славия“ (София), „Черноморец“ (Бургас) и „Берое“ (Стара Загора). В другата група ще спорят „Левски“ (София), „Ботев“ (Пловдив), „Черно море“ (Варна) и „Монтана-1921“. Първенците от двете групи ще се срещнат на финала, а тимовете, заели втори места, ще си оспорват бронзовите отличия.
Първият мач на габровските момчета е в сряда от 9.00 часа срещу състава на „Славия“. Същия ден от 17.30 часа е двубоят на „Янтра Габрово“ срещу „Берое“, а сблъсъкът с „Черноморец“ е в четвъртък от 10.30 часа.
Паралелно в Трявна ще се проведат и финалите на шампионата по Футбол 9 (набор 2001), в който финалистите са „Славия“ (София), „Ботев“ (Пловдив), „Черно море“ (Варна), „Прециз“ (Монтана). „Лъвчета“ (София), „Черноморец“ (Бургас), „Литекс“ (Ловеч) и „Бдин 1923“ (Видин).

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни