Загуба от Локо"-Горна след две дузпи в третата контрола

I-pred-vtorata-chast-“Yantra”-beshe-po-aktivniyat-otbor
И пред втората част “Янтра” беше по-активният отбор
    Два 11-метрови наказателни удара донесоха победата на „Локомотив“ (ГО) срещу „Янтра“ в проверка, играна на стадион „Локомотив“ в Горна Оряховица.

Реферът Георги Давидов реши да се превърне в главно действащо лице в срещата и отсъди две дузпи за домакините през първата част, като особено пресилена беше втората от тях. Замесен и при двете беше Цветелин Радев. Ударите от бялата точка бяха превърнати в попадения от Георги Колев, съответно в 15-ата и 44-ата минути. 
Тодор Киселичков заложи през първата част на Борис Груев, Божидар Томовски, Цветелин Радев, Константин Иванов, Валентин Цветанов, Петър Казаков, Станислав Дюлгеров, Айвън Ангелов, Мартин Ганчев, Тони Иванов и Мартин Тошев. 
    Домакините започнаха по-активно срещата, но след това „Янтра“ пое контрола върху играта. При първата си по-добре организирана атака „железничарите“ получиха правото да изпълнят дузпа за игра с ръка на Радев. Ударът на Янислав Цачев обаче беше от по-малко от метър и бранителят на “Янтра” нямаше шанс за реакция. Съставът ни имаше възможности да изравни чрез новото попълнение Мартин Тошев. В 33-ата минута след пряк свободен удар топката стигна до него в наказателното поле, но силният му удар от малкия пеналт мина над вратата. В 37-ата минута Айвън Ангелов излезе на върха на добра контраатака, но не намери вярното решение за завършването ѝ, в 38-ата пък Тошев стреля покрай страничната греда на домакините. В 44-ата минута Георги Колев беше изведен от Иван Аврамов отляво, влезе навътре в наказателното поле и падна след минимално съприкосновение с Цветелин Радев. Давидов обаче се върза и за втори път посочи бялата точка, а потърпевшият реализира за 2:0. В самия край на полувремето Айвън Ангелов стреля опасно от пряк свободен, но топката мина на сантиметри над вратата.
    В игра на почивката влязоха Християн Василев, Мартин Ангелов, Димитър Стоянов, Теодор Георгиев, Лъчезар Йорданов, Емил Колев и Васил Василев. По-късно влязоха Христо Митев, Ивайло Енчев, Никола Ботев и Виктор Спасов, като последният остана много малко на терена заради скъсана бутонка. 
И пред втората част “Янтра” беше по-активният отбор, но така и не намери верния път към вратата на “Локомотив”. В 53-ата минута Радев имаше възможност да се реваншира. Топката стигна до него в малкото наказателно поле след центриране от ъглов, но бранителят не се ориентира добре и не успя да нанесе качествен завършващ удар. В 61-ата минута Емил Колев стреля с глава над вратата след центриране на Христо Митев. Подобен пропуск направи и Валентин Цветанов в 70-ата минута. След настъпилите промени в двата състава, играта в края се изравни. И двамата вратари обаче нямаха работа и проверката приключи при резултат 2:0.
    Следващата контрола на тима ни е в сряда, 3 юли, срещу състава на “Ловеч”, воден от бившия наставник на “Янтра” Живко Желев. Мачът е в Ловеч.      

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни