ГЕРБ: Водоснабдяването на селата продължава да е приоритет

Топ новина! Srescha-s-zhitelite-v-s.-Gr-blevtsi
Среща с жителите в с. Гръблевци
Ако ГЕРБ получи шанс за съставяне на стабилно правителство, се ангажира да водоснабди от яз. „Христо Смирненски” още 3 групи села

Благодарение на правителствата на ГЕРБ, по времето на които беше отпуснат финансов ресурс, цели групи села бяха присъединени към градската водопроводна мрежа и вече се водоснабдяват от язовир „Христо Смирненски”, в резултат на което жителите им не страдат от безводие. 
Двата етапа на проекта обхванаха селата в посока Габрово-Севлиево от двете страни на пътя. Вече са асфалтирани и част от настилките в тях. Извършена е и реконструкция на водопроводната мрежа на съставните села на кметство Кметовци и допълнително водоснабдяване на Харачери. 
Ако ГЕРБ получи шанс за съставяне на стабилно правителство, се ангажира да водоснабди от язовир „Христо Смирненски” през вътрешната водопроводна мрежа на Габрово още три групи села на няколко етапа: 
Велковци, Кметчета, Лесичарка, Карали, Костенковци, Стойчовци, Драгомани, Тодорчета, Междене, Узуни и Старилковци; 
• Седянковци, Свинарски дол, Ветрово, Читаковци, Шипчени и Сейковци; 
Шарани, Банковци, Гръблевци, Солари, Иванили, Парчовци, Спанци и Гайкини. 

Младите кандидати на ГЕРБ-СДС за народни представители Михаил Митов и Максим Садинов, заедно с общинския ръководител на ГЕРБ - Габрово Добромир Проданов и общинския съветник Николай Сираков представиха новите ангажименти, които ГЕРБ поема пред жителите на селата. Те от своя страна пожелаха успех на младите кандидати и призоваха повече млади хора да се ангажират и работят за развитието на страната. 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни