Мъжкият тим на „Янтра Габрово” взе точка в Белене с нулево реми

Топ новина! <p>Мъжкият тим на „Янтра Габрово“ прибави нова ценна точка към
Мъжкият тим на „Янтра Габрово”

Мъжкият тим на „Янтра Габрово“ прибави нова ценна точка към актива си. В отложен мач от 23-я кръг на първенството в Северозападната „В“ аматьорска футболна група воденият от Емил Георгиев габровски тим записа нулево реми с &bdqu

И двата състава имаха своите положения в мача, като за „Янтра“ греда удари Ивайло Христов.
В отсъствието на наказаните Христо Минчев и Ивайло Тодоров треньорският тандем Емо Георгиев - Петьо Кръстев беше принуден да направи промени в състава. Цял мач като десен бек изигра юношата Митко Георгиев. Ляв краен бранител беше Иво Георгиев, а в центъра на защитата действаха Калоян Илиев и Мартин Ангелов. Иван Стефанов беше натоварен с нова роля и игра като вътрешен халф заедно с Ивелин Димитров, а функциите на „фалшиви“ крила имаха Илиян Тосунов и Ивайло Илиев. Пред тях беше Сашо Маринов, който действаше зад нападателя Ивайло Христов. На почивката Тосунов отстъпи мястото си на Веселин Станчев. Близнакът направи дебют с екипа на „Янтра“ през този сезон и в последната минута на двубоя беше съвсем близо до това да донесе победата на отбора, но ударът му беше избит с мъка от вратаря на домакините. Другите две смени през втората част бяха Павел Василев за Ивайло Илиев и Ивайло Иванов - Сашо Маринов.
„Мачът беше равностоен в първите 30 минути. След това домакините се умориха, но за съжаление не можахме да се възползваме максимално от това. Липсваше ни малко майсторство и крайното извеждащо подаване, с което да разкъсаме отбраната на „Гигант“. Имахме няколко доста добри атаки, които, за съжаление, не успяхме да развием докрай. Важното е все пак, че не си тръгнахме с празни ръце от Белене. Митко Георгиев оправда напълно риска, който поех с включването му. Наясно бях, че той няма достатъчно опит, предвид факта, че на стадиона в Белене обстановката е доста неприятна за гостуващите отбори, но той се справи чудесно и съм много доволен от него. Трябва да поздравя и Иван Стефанов, който пък игра на нетипичен за него пост, но желанието, което показа, беше похвално. Радва ме и това, че Веско Станчев влиза в играта и се надявам неговият опит да помогне на отбора в оставащите срещи до края. Доволен съм от колективния дух, който демонстрира съставът ни. Единственото неприятно нещо от мача бе, че реферът показа твърде много ненужни картони на нашите футболисти и се опасявам, че в предстоящия мач срещу „Ботев“(Луковит) отново ще имаме отсъстващи важни фигури и пак ще трябва да търсим нестандартни решения“, коментира след срещата треньорът на „Янтра Габрово“ Емо Георгиев.
Във временното класиране габровският тим остава на 12-то място, с актив от 19 точки. В неделя Митко Пантев и съотборниците му ще приемат на стадион „Христо Ботев“ третия във временното класиране - „Ботев“ (Луковит). Мачът е от 17.00 часа.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни