Вицешампионът „ВАС Етъра” стартира с победа

Топ новина! <p>Вицешампионът от миналогодишното издание на турнира „ВАС Етъра“ стартира успешно
Вицешампионът „ВАС Етъра” стар

Вицешампионът от миналогодишното издание на турнира „ВАС Етъра“ стартира успешно във втора група на турнира по минифутбол в зала „Орловец”. В дебютния си мач селекцията на Радослав Спасов надигра състава на „Хайдути“

 Генчев заби хеттрик в срещата, Балъков добави един гол, а останалите две попадения бяха дело на Красен Кръстев и Свилен Вътев. За отбора от Севлиево точни бяха Павел Десев и Павел Иванов. Тимът на „Хайдути“ загуби за следващия мач капитана си Детелин Дзирков, който получи червен картон за оспорване на съдийско решение и ще пропусне двубоя с дряновския „Изненада“ в неделя.
В група III първа победа, и то убедителна, постигна отборът на „Йънг старс“. Симпатичният тим от Троян надигра „Орловец 94“, като реши мача още до 5-та минута. В 3-та Вилиян Сенков със страхотен шут почти от центъра заби топката неспасяемо под гредата за 0:1. След това Диан Гърмидолов в рамките на 120 секунди се разписа на два пъти и резултатът стана класически. Мирослав Димитров върна едно попадение за „Орловец 94“ преди почивката, но през втората част троянци отговориха с нови два гола във вратата на „Орловец 94“, реализирани от Галин Илиев и Благовест Илиев, за крайното 1:5.  
Отборът на „Йънг старс“ е с победа и загуба до момента и от двубоя с фаворита „Титан гард“ ще зависи дали „младите звезди“ ще успеят да се промъкнат на осминафиналите.
„Титан гард“ пък вече си осигури място във фазата на директните елиминации, като постигна втора победа. След успеха с 9:2 над „Орловец 94“ селекцията на Бисер Тотев успя да надиграе и „Трявна Юнайтед“. Успехът на „титаните“ обаче не дойде никак лесно. Шампионът от 2011-та и 2012-та поведе с 2:0, с попадение на Маргарит Георгиев и автогол на Петко Недялков, но Димитър Милев върна тревненци в играта, като се разписа за 2:1. Гостите бяха много близо и до изравнително попадение, но гредата помогна на вратаря Димитър Пантев. Секунди по-късно Александър Пеев реализира трети гол за „Титан гард“, който почти веднага беше върнат от Александър Дамянов. В оставащото време тимът на „Трявна Юнайтед“ се опита да стигне поне до точката, но не успя и срещата приключи при резултат 3:2. За тревненци обаче пътят към осминафиналите остава отворен, като в последния кръг те ще срещнат състава на „Орловец 94“ и при успех ще продължат напред, като втори отбор от групата.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни