„Янтра" картотекира 25 футболисти

Водеща! CHetirite-novi-pop-lneniya-v-s-stava-
Четирите нови попълнения в състава
Юноша на „Янтра" подписа първи професионален договор с клуба

    25 футболисти картотекира „Янтра“ за новия сезон във Втора професионална лига. Сред тях са четирите нови попълнения в състава – Мартин Ганчев, Христо Митев, Станислав Дюлгеров и Мартин Тошев.  В „Янтра” са Борис Груев, Християн Василев, Константин Иванов, Цветелин Радев, Мартин Ангелов, Божидар Томовски, Валентин Цветанов, Димитър Стоянов, Петър Казаков, Ивайло Михайлов, Даниел Гаджев, Айвън Ангелов, Лъчезар Йорданов, Кристиян Грозданов, Тони Иванов, Емил Колев и Васил Василев. Четирима са юношите - Ивайло Енчев, който вече подписа първия си професионален договор с клуба, Никола Ботев, Виктор Спасов и Габриел Стоянов. 
    Общо 9 са играчите под 21 години. По наредба двама, родени след 1 януари 2003 г., трябва да започват в стартовия състав и да играят поне 45 минути.
    Първият мач на „Янтра” за сезона е във вторник от 18:30 часа срещу състава на „Етър”. Двубоят е на стадион „Христо Ботев“ и ще бъде предаван от „Диема спорт“. В срещата няма да могат да вземат участие възстановяващите се от контузии Даниел Гаджев, Ивайло Михайлов и Мартин Ангелов.    

Талантът на Янтра Ивайло Енчев подписа първия си професионален договор.

Ивайло Енчев

Младокът, който в началото на месеца навърши 18 години, сложи подписа си под дългосрочен контракт с клуба. 
    Енчев е продукт на ДЮШ на "Янтра". От две години ученикът в ПТГ „Д-р Никола Василиади“ тренира с първия отбор на клуба, направи и официален дебют в професионалния футбол при домакинството на "Марек" в края на миналото първенство. Беше в групата за още 19 мача през сезона. Отдадеността, упоритостта, постоянството и добрите изяви му донесоха и заслужен договор. 
    „Много съм щастлив от този факт. Да съм част от първия отбор на клуба, в който съм израснал и който представя родния ми град, е великолепно чувство. 
    Амбицията ми е да се развивам, да се представям добре в тренировките и в моментите, в които ще имам шанс за изява в мачовете. Янтра определено може да надгради върху представянето си до момента и това е целта ни. Надявам се и аз да допринеса за това. Вярвам, че този договор може да бъде стимул и за други момчета от школата да преследват същото. С много труд, търпение и упоритост се постига всичко“, сподели младият талант на „ковачите“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни