Киселичков: „Показахме, че можем да играем футбол"

Топ новина! Todir-Kiselichkov
Тодир Киселичков
Наставникът на „Янтра“ Тодор Киселичков похвали футболистите си, въпреки допуснатото домакинско поражение с 1:2 от „Етър“ в първия кръг на Втора Лига.

    Наставникът на „Янтра“ Тодор Киселичков похвали футболистите си, въпреки допуснатото домакинско поражение с 1:2 от „Етър“ в първия кръг на Втора Лига.
    „Обърка се това, че допуснахме два гола, които можеше да не допуснем. Отбелязаха ни гол от корнер. Бяхме подготвени за тези ситуации, но все пак това е и индивидуално майсторство - изключително висок футболист, на когото трудно се противодейства. Това беше разковничето в мача. Трябваше да опитаме да задържим малко повече топката, за да можем да владеем ние инициативата, но я отстъпихме на „Етър“ след гола. Въпреки това можеше да вкараме за 2:0. При второто попадение ни хванаха разредени на контраатака. „Етър“ съумяха да прелеят с повече хора, а ние не успяхме да противодействаме. След това попадение реагирахме добре, показахме, че можем да играем футбол, защото преди това бяхме малко сковани. Футболистите се раздадоха максимално и опитаха да спечелят мача, за което ги поздравявам. Имахме ситуации, но не успяхме да ги материализираме за изравнителен гол. Съжалявам, че не успяхме. Показахме, че можем да се сборим, а и да играем с топката, но трябва да сме по-освободени. Имаме качествата и да се защитаваме по-добре. В четири от последните ни контроли не допуснахме попадения, но днес ни отбелязаха два гола.  
    Имаме доста млади момчета, които се раздават. Мартин Ганчев е набор 2006 и ще му се дава шанс. Имаме и други млади момчета, които днес не записаха участие. Редно е да се дава шанс на перспективни деца и ние ще го прави. Където може ще им се дават минути, където е възможно. Видя се, че ни трябва и още един по-класен футболист.
    Нито един мач във Втора лига няма да е лесен. Искам срещу „Марек“ да се представим добре и да победим. С тази нагласа ще отидем в Дупница. Трябва първо да се възстановим, защото имаме малко време като дни и добре, че преместиха срещата от събота в неделя. Искам да отидем и да покажем това лице и тази мотивация от последните 30 минути на двубоя срещу „Етър“, в които наистина показахме, че можем да играем. Отиваме да спечелим, а какво ще стане - ще видим" - завърши Киселичков.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни