Светослав Петров: „Щастлив съм от победата на стадион, от който много отбори ще си тръгнат с празни ръце"

-Hristo-Botev--e-negostopriemen-stadion,-smyata-Svetoslav-Petrov
"Христо Ботев" е негостоприемен стадион, смята Светослав Петров
Първата победа за сезона направи щастлив треньора на "Етър" Светослав Петров

    Старши треньорът на „Етър“ Светослав Петров беше изключително щастлив от победата на неговия тим с 2:1 в Габрово, тъй като, според него, това е един доста негостоприемен стадион, от който много отбори ще си тръгнат с празни ръце. 
„Първа победа за сезона на много негостоприемен стадион. Използвам възможността да поздравя домакините - условията, терена, всичко беше прекрасно. Както и миналата година те бяха сред водещите отбори в групата, така ще бъде и през този сезон. На този фон съм изключително щастлив от победата на стадион, от който много отбори ще си тръгнат с празни ръце. 
Много лесен гол получихме в началото. Първо ситуация, в която не трябваше да позволяваме да се стига до центриране, след това и лошо разпределение при центрирането. Не намерихме нашата игра, не се получи това, което имахме като план. Хубавото е, че като изключим средата на първото полувреме, през останалата част от мача бяхме равностойни. „Янтра“ е отбор, който особено вкъщи разчита много на агресивната игра и събраните линии и когато се поддадеш, нямаш това спокойствие да развиеш своите атаки и да разиграеш“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни