Плачковци отпразнува 55-годишнината си със светлинно шоу и Деси Добрева

Водеща! Desi-Dobreva
Деси Добрева
Кметът Борислав Борисов бе отличен с грамота за специални заслуги

Деанчо Минев и Борислав Борисов

Празничен концерт с участието на неповторимата и обичана българска певица Деси Добрева, традиционна томбола с награди, впечатляващо светлинно-лазерно шоу и пищна заря за финал - така Плачковци отбеляза 55-годишнината от обявяването му за град.Събитието се проведе на градския стадион и събра десетки жители и гости, които се наслаждаваха на подготвената програма. Празникът бе официално открит от кмета на Плачковци Борислав Борисов, който поздрави жителите и благодари за приноса им за развитието на китното балканско градче.
    Официално поздравление към него и всички жители на кметството отправи лично и кметът на Община Трявна Денчо Минев, който заедно със своя заместник инж. Жасмина Лазарова уважиха събитието.
    „Като част от община Трявна, светлото и успешно бъдеще на Кметство Плачковци зависи от общият ни принос и приносът на всеки един жител тук. Вярвам, че по този начин ще продължим да съграждаме всичко онова, което желаем тепърва да постигнем в името на хората! Пожелавам Ви да продължавате със същата неспирна енергия, идеи и труд за благополучието и просперитета на град Плачковци“, сподели кметът на Община Трявна Денчо Минев.
    За цялостен принос за патриотичното възпитание на младото поколение в отговор на нарастващата инвазия на чужди за българските традиции морал и ценности, за издигане авторитета на военно патриотичните организации, за работата му за нуждите на гражданите на гр. Плачковци с цел задоволяване техните икономически, културни и социални интереси и нужди, кметът на Кметство Плачковци бе удостоен с грамота и плакет за особени заслуги. Призът бе връчен от председателя на Съюза на военноинвалидните кооперации в България о.з. полковник Валентин Николов и секретаря Даниела Тронкова.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни