Трявна търси 33 000 за лечението на Красимир Цветков

Semeistvoto-na-Krasi
Семейството на Краси
Парите са за възстановяването на 15-годишен юноша, загубил баща си в тежка катастрофа

    От името на  семейството на Краси Цветков, ръководството на тревненската Община апелира за помощ! 15-годишният юноша спешно се нуждае от 33 850 евро за лечение и възстановяване в клиника в Турция след жесток инцидент, който претърпя в края на юни тази година.
    Организирана е вече дарителска кампания в помощ на момчето, всички желаещи могат да помогнат в онлайн платформата на Фондация „Павел Андреев“ за провеждане на подобни благотворителни кампании.
    "Нека се обединим в името на един млад човешки живот и да окажем необходимата подкрепа в този изключително тежък момент за цялото семейство!" - призовава тревненската управа. Публикуваме споделената история на майката на Краси Цветков без редакторска намеса.

Краси Цветков    „Мили хора, аз и синът ми – Краси, имаме нужда от вашата помощ.
    На 24.06.2024 г.,пътувайки за така чаканата почивка, съпругът ми и синът ми Краси – 15 годишен тийнейджър, претърпяха автомобилна катастрофа, в която загубих съпруга си, а за синът ми и семейството ми тепърва започват препятствията. След катастрофата Краси е откаран в Пловдив, където му е извършена дълга животоспасяваща, неврохирургична операция. Вследствие на проведените изследвания и разгледаните травми, които синът ми е получил, лекарите установяват парализа на долните крайници и загуба на чувствителност от мишниците надолу.
    В България не дават шанс на Краси да се възстанови, а за мен, за него и за цялото ни семейство това не трябва да бъде краят.
    Предприехме моментални мерки за преразглеждане на здравословното състояние на Краси в чужбина, като вече Турската клиника – ACIBADEM ни даде уверение, че за постигане на добри резултати, на Краси му е необходима интензивна рехабилитация, със специализирана техника, която те могат да ни предоставят.
    Това е лъч надежда, който всички ние търпеливо чакахме и не трябва да изпускаме. Сумата, с която първоначално трябва да разполагаме е в размер на 33 850,00 EUR, която е непосилна за семейството ми, но много необходима за хоспитализиране на Краси, включително за направата на всички необходими изследвания за установяване на състоянието му, като същата може да варира в зависимост от индивидуалната диагноза и съществуващи медицински усложнения. За всички последващи действия от страна на клиниката в Турция и суми необходими за продължаване на лечението и рехабилитация, което се очаква да бъде дълго, ще уведомявам веднага, с документи представени от клиниката.
    Мили хора, тази кауза е изключително важна за мен и за сина ми. За да постигнем най-доброто за Краси, ни е необходима помощта ви. Дарение, на каквато и да е сума от ваша страна наистина ще ни помогне за постигане на крайната ни цел, а именно да му дадем шанс за един прекрасен живот, въпреки трагедията, която претърпя. Вярвам в доброто и знам, че един ден ще постигнем целта си! Без Вас няма да се справим!“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Общество

Към началото

Следвай ни